Busti i Skenderbeut

Busti i Skenderbeut
e-albania
 • Takim me Mirush Kabashin

  Takim me Mirush Kabashin

  Të dashur miq, Siç jeni njoftuar, nën kujdesin e Ambasadës Shqiptare në Londër, me datën 23 Tetor 2014 ora 20.00 në sallën e Teatrit Kings Place do të luajë aktori ynë i madh Mirush Kabashi, në veprën dramatike të Costas Varnalis ...

  Read More

 • Sukses i madh i artistit tonë Saimir Pirgu

  Sukses i madh i artistit tonë Saimir Pirgu

  Sukses i madh i artistit tonë Saimir Pirgu në rolin e Dukës së Mantovës në Operan Rigoleto të Verdit në skenën e Operas Mbretërore në Londër. Një kujtim i paharruar me artistin tonë dhe një tjetër me Mbretin e Operas, ...

  Read More

 • Mirush Kabashi dhe Inva Mula do japin shfaqje ne Londer

  Mirush Kabashi dhe Inva Mula do japin shfaqje ne Londer

  The Albanian Embassy in London brings to the public a UK Premiere of the True Apology of Socrates, a political and satirical pamphlet by Kostas Varnalis, adapted and played by the well-known Albanian actor Mirush Kabashi. 23 October 2014 - 8:00pm The soprano, Inva Mula, ...

  Read More

 • Sir Noel Malcolm – Mbrëmje në Ambasadën Shqiptare

  Sir Noel Malcolm – Mbrëmje në Ambasadën Shqiptare

  Me datën 4 shkurt, Ambasada Shqiptare ne Londër në bashkëpunim me Shoqatën Anglo – Shqiptare, organizuan një mbrëmje për nder të Profesorit, Sir Noel  Malcolm, Presidenti aktual i nderit i shoqatës. Profesor Malcolm ka marrë vetëm pak javë më parë nga ...

  Read More

 • Ditët e Memories: në Londër nderohet Besa shqiptare

  Ditët e Memories: në Londër nderohet Besa shqiptare

  Në mbrëmjen e 16 janarit 2014 në Pinner Sinagogë, në një nga zonat me numrin më të madh të banorëve hebrej në Londër, u organizua shfaqja e filmit BESA – THE PROMISE - vepër e regjisorit Jason Williams me kontribut ...

  Read More

1 2 3 4 5

Ambassador Mal Berisha

Ambassador Mal Berisha

To contact the Albanian Embassy
for emergency cases only please call:
07518662630
(17.00-09:00 and during weekends)

News

News from the Albanian Ministry of Foreign Affairs www.mfa.gov.al