Busti i Skenderbeut

Busti i Skenderbeut
e-albania
 • Sir Noel Malcolm – Mbrëmje në Ambasadën Shqiptare

  Sir Noel Malcolm – Mbrëmje në Ambasadën Shqiptare

  Me datën 4 shkurt, Ambasada Shqiptare ne Londër në bashkëpunim me Shoqatën Anglo – Shqiptare, organizuan një mbrëmje për nder të Profesorit, Sir Noel  Malcolm, Presidenti aktual i nderit i shoqatës. Profesor Malcolm ka marrë vetëm pak javë më parë nga ...

  Read More

 • Ditët e Memories: në Londër nderohet Besa shqiptare

  Ditët e Memories: në Londër nderohet Besa shqiptare

  Në mbrëmjen e 16 janarit 2014 në Pinner Sinagogë, në një nga zonat me numrin më të madh të banorëve hebrej në Londër, u organizua shfaqja e filmit BESA – THE PROMISE - vepër e regjisorit Jason Williams me kontribut ...

  Read More

 • 17 Janari – Dita e Skënderbeut përkujtohet në Londër

  17 Janari – Dita e Skënderbeut përkujtohet në Londër

  Për herë të dytë, Ambasadat e Republikës së Shqipërisë dhe ajo e Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar organizuan një tubim përkujtimor dhe bënë homazhe tek monumenti i Skenderbeut në Londër, i vendosur në nderim të 100 vjetorit të ...

  Read More

 • Besa shqiptare në Pinner Synagogue, 16 janar 2014

  Besa shqiptare në Pinner Synagogue, 16 janar 2014

  Ambasada shqiptare në Londër  njofton bashkëatdhetarët në Britaninë e Madhe për veprimtarinë e mëposhtme: THE UNTOLD HOLOCAUST STORY  OF ALBANIAN RESCUERS AN AWARD-WINNING DOCUMENTARY FILM to be introduced by: H.E. Mr MAL BERISHA The Albanian Ambassador in London PROFESSOR DR SCARLETT EPSTEIN OBE A Jewish refugee rescued by Albanians Pinner Synagogue 1, ...

  Read More

 • NOTES ON ALBANIA – Një sukses i madh i artistëve shqiptarë në Londër

  NOTES ON ALBANIA – Një sukses i madh i artistëve shqiptarë në Londër

  Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Londër, në kuadër të veprimtarive të saj për Diplomacinë Kulturore dhe promovimin e vlerave të vendit tonë, organizoi me datën 16 dhjetor 2013, koncertin e titulluar: NOTES ON ALBANIA Titullimi i këtij koncerti me këtë emër ...

  Read More

1 2 3 4 5

Ambasadori Mal Berisha

Ambassador Mal Berisha

Për të kontaktuar Ambasadën shqiptare
vetëm për raste emergjente ju lutem telefononi në:
07518662630
(17.00-09:00 dhe gjatë vikendeve)

Lajme

News from the Albanian Ministry of Foreign Affairs www.mfa.gov.al